top of page
Grondverzet
2.JPG
3.JPG

Fundament

Elk werk dat gerealiseerd is aan de grond,-weg,- en waterbouw, cultuurtechniek, natuurbouw of woningbouw start met de uitvoering van grondwerk. Grondwerk vormt daardoor in de meeste gevallen de basis of zelfs het fundament van een werk. Op het gebied van grondverzet kunnen wij u allerlei diensten leveren.

Grondbouw

Wij kunnen voor u, uw bouwput uitgraven voor uw huis, stal, schuur of elk ander bouwwerk. Wij kunnen voor allerlei nieuwbouwprojecten het graafwerk voor u uitvoeren. Ook kunnen wij voor u sloten graven, duikers plaatsen en uit uit/oprit voorzien van een dam. Tevens hebben wij ervaring en het materiaal voor het aanleggen van drainage in uw bouwput. Wij beschikken over een laser om de bouwput op de juiste hoogte en grootte te kunnen uitgraven.

Tuinaanleg

Denk hierbij aan het grondwerk voor het aanleggen van een nieuwe tuin. Wij hebben daarvoor allerlei materiaal in eigendom. Denk hierbij aan een mobile kraan, minigraver of een andere machine. Hiermee kan grond worden aan- of afgevoerd. Ook kunnen wij grond op profiel brengen met een kilverbak.

bottom of page