Ronde Balen

Hooi persen

U kunt ons inzetten om uw gewas om te zetten naar gras of hooibalen. De kleine pers wordt gebruikt voor de kleine hooibalen. Denk hierbij aan balen van circa 80 cm lang en een gewicht van 15 a 20 kilogram. De ronde balenpers wordt gebruikt voor de productie van hooi-en grasbalen, gewikkeld in folie. Deze baal heeft een doorsnee van 1.20 meter. Wij pakken uw product in met 2 lagen net waarover 6 lagen folie wordt gewikkeld.

Kwaliteit

Door ervaring, de juiste behandeling van uw product en het gebruik van kwalitatief eigen materiaal zal uw baal een goede kwaliteit hebben. Het gewas wordt gesneden en vervolgens direct in elkaar geperst. Door met regelmaat de messen te slijpen zult u altijd beschikken over een goed gesneden product.

 

Opruimen

Uw ronde balen kunnen wij voor u van het land halen en thuis brengen. Met onze trekker met achterlader en balenklem. Deze trekker is voorzien van een omkeerinrichting wat het werken in het land vereenvoudigt. Tevens beschikken wij over twee platte wagens, een van 7 meter lang en een van 10 meter lang.

Niets is ons te gek, bij Baltus komt alles op zijn plek! 

Contact informatie

Westerweg 62a, 1906 EG Limmen

072 - 505 1388

info@loonbedrijfbaltus.nl

  • Facebook Classic
Loonbedrijf Baltus: specialist in groen, grond en infra

© 2019 by Loonbedrijf Baltus. Proudly created by Breaking The Waves